Beoordelingen

Beoordelingen


Laat je beoordeling voor HRC Rijbewijs achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Laat je beoordeling achter!
1
2
3
4
5
Verzend je beoordeling
     
Annuleer je beoordeling
Laat een beoordeling achter!
Average rating:  
 46 reviews
by Zoë on HRC Rijbewijs

Michael is de beste! Echt een aanrader deze rijschool! Hele fijne, leuke en duidelijke lessen gehad. Michael is geduldig en heel aardig. Heb me heel fijn gevoeld bij Michael in de auto.Michael neemt de tijd voor je en legt alles heel goed uit!

by Lindsay on HRC Rijbewijs

Fijne duidelijke en vooral leerzame lessen. Michael is heel geduldig en neemt ook echt de tijd voor je. Ook al moet het soms 10 x uitgelegd worden, zelfs dat vind Michael niet erg.Ik heb echt hele leuke en relaxte lessen gehad bij Michael. In één woord een TOP rijschool, ik raad HRCRijbewijs iedereen aan!

by Fabiënne on HRC Rijbewijs

Deze rijschool is een echte aanrader! Ik heb bij Mirjam in de auto gezeten. Er is veel geduld voor je en er is veel ruimte om fouten te maken en daar gelijk van te leren! Het is niet erg als Mirjam 5x hetzelfde moet uitleggen, want dat doet ze gewoon zo vaak als dat nodig is. Bovendien is er ook altijd tijd voor een grapje. Ik vond het heel fijn dat we het tussendoor ook over andere dingen konden hebben. Ik ben heel erg dankbaar dat ik mijn rijbewijs heb gehaald dankzij Mirjam!

by Jo-Anne van Heyst on HRC Rijbewijs

IN EEN KEER GESLAAGD!!Ik heb mijn rijlessen en oefenexamen als zeer prettig ervaren. Ik ben goed begeleidt. Er is constant naar mijn niveau van autorijden gekeken en hierop zijn de lessen gebaseerd. Hierdoor kreeg ik zelfvertrouwen in de auto! Samen met Mirjam is het mij gelukt om mijn rijbewijs te behalen!!

by Roy Harfst on HRC Rijbewijs

Vandaag in 1 keer geslaagd mirjam bedankt voor de leuke en leervolle lessen

by K.Groot on HRC Rijbewijs

Ik ben halverwege mijn rijlessen overgestapt naar HRC Rijbewijs. De eerste proefles had ik gelijk de indruk dat ik meer leerde dan de laatste 10 lessen bij mijn vorige instructeur. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd wat heel fijn is. Uiteindelijk in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Super bedankt voor de leerzame lessen!

by Nikita on HRC Rijbewijs

Als je op zoek bent naar een rijschool, is dit een absolute aanrader! Ik heb lessen gekregen van Michael en het was altijd super gezellig! Uiteraard heb ik ook veel geleerd. Hij neemt echt de tijd voor je en legt alles rustig en duidelijk uit. Zo zijn de lessen leuk en serieus tegelijk. Als je moeite hebt met bepaalde onderdelen wordt hier extra aandacht aan besteedt. Zo zul je merken dat je elke les vooruitgang maakt, en dat is natuurlijk super leuk! Dus twijfel niet langer, en vraag een gratis proefles aan! 😉

by Loek on HRC Rijbewijs

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen dankzij de goede lessen van Michael! Leuke, leerzame en uitdagende lessen! Michael bedankt Voor de leerzame tijd 💪🏼

by Joep de Gier on HRC Rijbewijs

Beste mensen ,Ik was een erg moeilijke leering in veel opzichten, het leerproces ging bij mij heel erg langzaam en ik had moeite met me focus en het oppakken van routines.Dit vergde heel veel geduld en aandacht tot vermoeiends aan toe.Me rij instrucktrise ( Mirjam) bleef vertrouwen in me houden en ondanks dat ik veel spanningen had wist ze me altijd in de goede richting duwen wat geresulteerd heeft in een eerste keer slagen tegen alle verwachtingen in.Ik raad de mensen die moeite hebben met falen of nerveusiteit ook zeker aan om deze rijschool te kiezen omdat je simpel weg gewoon op je gemak wordt gesteld en dat heb je zeker nodig met rijden en het examen zelf .Het is een echte people-manager die je er doorheen helpt , ik heb dit aan haar te danken en daar ben ik er erg dankbaar voor.Met vriendelijke groet,Joep de Gier

by Yolande on HRC Rijbewijs

Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.Je zit met een fijn gevoel bij Mirjam in de auto en je weet wat je aan haar hebt!Mirjam is direct en zegt waar het op staat. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.Bedankt voor alle leerzame en fijne lessen!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
Laat je beoordeling achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Hoe vond je dat de lessen gingen? Hoe vond je de sfeer in de auto? Laat het ons weten. Wij streven er naar om zo veel mogelijk kwaliteit te kunnen leveren.

Je helpt ons erg door je beoordeling achter te laten.

Vrijblijvend een gratis proefles?

Vraag aan