Beoordelingen

Beoordelingen


Laat je beoordeling voor HRC Rijbewijs achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Laat je beoordeling achter!
1
2
3
4
5
Verzend je beoordeling
     
Annuleer je beoordeling
Laat een beoordeling achter!
Average rating:  
 54 reviews
by Wesley Post on HRC Rijbewijs

Al vanaf de eerste proefles wist ik dat voor mij mijn rijbewijs goed zat. Aangezien alles goed uitgelegd werd en rustig werd behandeld, als ik iets niet helemaal snapte oefende we net zo lang totdat ik het zelf goed vond gaan. Ondanks dat het kijken wat minder ging in het begin is het toch gelukt dat omhoog te krijgen voor mijn examen, en ben ik voor mijn toets en praktijk examen in 1 keer geslaagd!En dat allemaal met dank aan Mirjam.

by Pascal Jongepier on HRC Rijbewijs

Zeer goede rijschool. Leren jou de juiste dingen kortom een rijschool die waar je zeker moet gaan lessen

by Christy on HRC Rijbewijs

Deze week ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Toen ik 18 was had nooit verwacht dat ik iemand zou zijn die haar rijbewijs zou kunnen gaan halen. 5 jaar later uiteindelijk toch die stap gezet en zo ben ik bij Michael terecht gekomen. En wat heb ik een fijne tijd gehad. Altijd comfortabel in de auto, geleerd om niet bang te zijn en altijd geweldige ondersteuning gehad, en dat is wel duidelijk, want ik heb gewoon in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en dat had ik nooit kunnen doen zonder Michael. Lieve Michael, bedankt voor al je geduld en voor alle gezellige lessen! Hard work pays off!

by Katinka on HRC Rijbewijs

Begin van het nieuwe jaar de stap genomen om rijlessen te nemen, tja en bij wie ga je dan lessen. Op internet gegoogeld en met HRCrijbewijs gelijk een goede vriendelijk klik . Mirjam en ik hebben meteen een goede stemming in de auto, ik met faalangst en pietje precies... daar weet zij wel raad mee. Ze is iemand die echt naar je luistert en begrijpt faalangst! Ik heb met haar samen enorm moeten knokken voor mijn rijbewijs maar door haar juiste begeleiding is het mij gelukt! Ik kan iedereen HRCrijbewijs aanraden bij Mirjam of Michael en ik kan alleen maar zeggen jullie zijn echte toppers!!! Bedankt voor jullie tijd, aandacht en expertise!!!!!

by Noortje rozemeijer on HRC Rijbewijs

Ik heb bij Mirjam in de auto gezeten.Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Mirjam zorgt voor een gezellige zweer in de auto waardoor het rijden relaxed en gefocust gaat. De manier waarop Mirjam uitleg gaf werkte perfect bij mij. Ze neemt de tijd en liet heel veel situaties met behulp van een tekening zien. Waardoor het nog duidelijker werd.Xxx NoortjeDriehuis

by Rick Koks on HRC Rijbewijs

Een bijzonder fijne rijschool met zeer kundige instructeurs, die ervoor zorgen dat je goed voorbereid op weg kunt na het behalen van je rijbewijs. In de auto is het altijd gezellig, echter wel serieus en wordt er op een positieve manier uitgebreid ingegaan op verbeterpunten. Ik ben heel tevreden over HRCrijbewijs, en kijk met plezier terug op mijn rijopleiding.

by Nikki on HRC Rijbewijs

Ik raad ze zeker weten aan. Het is een goede rijschool met fijne instructeur en ik heb altijd met veel plezier gelest. Heel erg bedankt Michael! 😁🏎

by Nouk on HRC Rijbewijs

Ik ben Mirjam dankbaar voor de leerzame rijlessen. Mirjam is eerlijk en geduldig. Het kan best pittig zijn om een spiegel voor te krijgen, die laat zien hoe je rijdt. Deze spiegel is wel nodig om uiteindelijk veilig en zelfstandig te kunnen rijden. Mirjam heeft mij geleerd om te vertrouwen op mezelf en om beslissingen te nemen. Soms op een confronterende manier en op een manier die ervoor zorgt dat je leert reflecteren op jezelf. Het belang van mindset is een belangrijke les voor mij geweest. De spanningen die ik had voor het rijden, werden steeds minder. Ik durf nu te rijden en kan er ook van genieten.

by Zoë on HRC Rijbewijs

Michael is de beste! Echt een aanrader deze rijschool! Hele fijne, leuke en duidelijke lessen gehad. Michael is geduldig en heel aardig. Heb me heel fijn gevoeld bij Michael in de auto.Michael neemt de tijd voor je en legt alles heel goed uit!

by Lindsay on HRC Rijbewijs

Fijne duidelijke en vooral leerzame lessen. Michael is heel geduldig en neemt ook echt de tijd voor je. Ook al moet het soms 10 x uitgelegd worden, zelfs dat vind Michael niet erg.Ik heb echt hele leuke en relaxte lessen gehad bij Michael. In één woord een TOP rijschool, ik raad HRCRijbewijs iedereen aan!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Laat je beoordeling achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Hoe vond je dat de lessen gingen? Hoe vond je de sfeer in de auto? Laat het ons weten. Wij streven er naar om zo veel mogelijk kwaliteit te kunnen leveren.

Je helpt ons erg door je beoordeling achter te laten.

Vrijblijvend een gratis proefles?

Vraag aan