Beoordelingen

Beoordelingen


Laat je beoordeling voor HRC Rijbewijs achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Laat je beoordeling achter!
1
2
3
4
5
Verzend je beoordeling
     
Annuleer je beoordeling
Laat een beoordeling achter!
Average rating:  
 36 reviews
by Rick on HRC Rijbewijs

Goede rijschool met veel plezier altijd in de auto gezeten bij mirjam en in 1x geslaag voor me rijbewijs

by Mandy on HRC Rijbewijs

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit was niet gelukt zonder de fijne lessen van Michael. Ondanks dat ik altijd zo zenuwachtig was heeft hij er toch voor gezorgd dat ik plezier kreeg in het auto rijden. Hij is heel rustig en legt alles goed uit. Hij is een topper !Ik raad deze rijschool zeker aan!!

by Thomas on HRC Rijbewijs

Wow, dit was echt een avontuur. Zelf nooit gedacht dat ik in een keer mijn rijbewijs kon halen. Mirjam is een ontzettend aardig persoon die oprecht is en zich 100% inzet. Ondanks dat we soms irritaties hadden, is het toch tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt voor de lessen.

by Sanne on HRC Rijbewijs

Vorige week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Met dank aan de goede, leerzame en leuke lessen. Zeker een aanrader !

by Daniel on HRC Rijbewijs

Onlangs mijn rijbewijs gehaald via HRC rijbewijs.Michael is een erg fijne instucteur, hij legt alles goed uit en is relax.Aanrader om je rijbewijs te behalen!

by Anne-Marie on HRC Rijbewijs

Michael en Mirjam super bedankt voor alle geduld en mij helpen om door te zetten en niet de moed te laten zakken. Door de spanning en stress duurde het bij mij wat langer, maar nu weet ik ook hoeveel ik er van mag genieten. De hypnose sessie vooraf is ook aan te raden. Tijdens het rijden voelde ik me een stuk relaxter.

by Eva Spoor on HRC Rijbewijs

Vandaag examen gedaan en in 1x geslaagd! Dit heb ik vooral te danken aan de goede begeleiding van Michael. De rijlessen waren altijd super gezellig en erg leerzaam. Zeker een aanrader!

by Kelly on HRC Rijbewijs

Goeie lessen en een rustige en geduldige instructeur !Top rijschool !

by Mano Wolvers on HRC Rijbewijs

gister in 1x geslaagd door de top begeleiding van Micheal. Micheal is een hele vriendelijke man met wie je kan lachen achter het stuur. heb het hier top gehad.een echte aanrader !!!!!

by Mariska on HRC Rijbewijs

Vandaag afgereden en ben geslaagd!!! Super blij!! Goed begeleid door Michael door me angsten en onzekerheden heen!! Super!!!Michael bedankt voor alles!!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Laat je beoordeling achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Hoe vond je dat de lessen gingen? Hoe vond je de sfeer in de auto? Laat het ons weten. Wij streven er naar om zo veel mogelijk kwaliteit te kunnen leveren.

Je helpt ons erg door je beoordeling achter te laten.

Vrijblijvend een gratis proefles?

Vraag aan