Beoordelingen

Beoordelingen


Laat je beoordeling voor HRC Rijbewijs achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Laat je beoordeling achter!
1
2
3
4
5
Verzend je beoordeling
     
Annuleer je beoordeling
Laat een beoordeling achter!
Average rating:  
 57 reviews
by Maarten on HRC Rijbewijs

Goede rijschool, gezellige instructeur.
Ik heb gelest bij Michael, hij legt het goed uit en heeft geduld en geeft je het vertrouwen dat je het kan.
Zojuist geslaagd voor mijn rijbewijs!
Dankjewel Michael!

by Iris Pol on HRC Rijbewijs

Mirjam heeft ervoor gezorgd dat ik de theorietoets, tussentijdse-toets en het praktijkexamen in 1 keer heb gehaald. Het is altijd gezellig in de auto maar als het in de les wat minder gaat zal ze je proberen op te peppen en wanneer nodig te helpen. Ik heb mij heel veilig en zelfstandig gevoeld met Mirjam naast me!

by Juliette on HRC Rijbewijs

Super blij met de goede rijlessen van Mirjam!
Ik had al eerder rijles gehad bij een andere rijschool, maar de in lessen van Mirjam kreeg ik uitgebreidere uitleg en meer steun dan daarvoor.
Ze vertelde mij niet alleen wat ik moest doen, maar ook waarom. Ook de reflectie momentjes na iedere les waren erg prettig, omdat ik daardoor ook precies wist wat al wel goed ging en wat nog beter moest. Mirjam is een geweldige rij instructrice die echt het beste met je voor heeft als leerling! Ontzettend bedankt voor je hulp Mirjam!

by Wesley Post on HRC Rijbewijs

Al vanaf de eerste proefles wist ik dat voor mij mijn rijbewijs goed zat. Aangezien alles goed uitgelegd werd en rustig werd behandeld, als ik iets niet helemaal snapte oefende we net zo lang totdat ik het zelf goed vond gaan. Ondanks dat het kijken wat minder ging in het begin is het toch gelukt dat omhoog te krijgen voor mijn examen, en ben ik voor mijn toets en praktijk examen in 1 keer geslaagd!En dat allemaal met dank aan Mirjam.

by Pascal Jongepier on HRC Rijbewijs

Zeer goede rijschool. Leren jou de juiste dingen kortom een rijschool die waar je zeker moet gaan lessen

by Christy on HRC Rijbewijs

Deze week ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Toen ik 18 was had nooit verwacht dat ik iemand zou zijn die haar rijbewijs zou kunnen gaan halen. 5 jaar later uiteindelijk toch die stap gezet en zo ben ik bij Michael terecht gekomen. En wat heb ik een fijne tijd gehad. Altijd comfortabel in de auto, geleerd om niet bang te zijn en altijd geweldige ondersteuning gehad, en dat is wel duidelijk, want ik heb gewoon in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en dat had ik nooit kunnen doen zonder Michael. Lieve Michael, bedankt voor al je geduld en voor alle gezellige lessen! Hard work pays off!

by Katinka on HRC Rijbewijs

Begin van het nieuwe jaar de stap genomen om rijlessen te nemen, tja en bij wie ga je dan lessen. Op internet gegoogeld en met HRCrijbewijs gelijk een goede vriendelijk klik . Mirjam en ik hebben meteen een goede stemming in de auto, ik met faalangst en pietje precies... daar weet zij wel raad mee. Ze is iemand die echt naar je luistert en begrijpt faalangst! Ik heb met haar samen enorm moeten knokken voor mijn rijbewijs maar door haar juiste begeleiding is het mij gelukt! Ik kan iedereen HRCrijbewijs aanraden bij Mirjam of Michael en ik kan alleen maar zeggen jullie zijn echte toppers!!! Bedankt voor jullie tijd, aandacht en expertise!!!!!

by Noortje rozemeijer on HRC Rijbewijs

Ik heb bij Mirjam in de auto gezeten.Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Mirjam zorgt voor een gezellige zweer in de auto waardoor het rijden relaxed en gefocust gaat. De manier waarop Mirjam uitleg gaf werkte perfect bij mij. Ze neemt de tijd en liet heel veel situaties met behulp van een tekening zien. Waardoor het nog duidelijker werd.Xxx NoortjeDriehuis

by Rick Koks on HRC Rijbewijs

Een bijzonder fijne rijschool met zeer kundige instructeurs, die ervoor zorgen dat je goed voorbereid op weg kunt na het behalen van je rijbewijs. In de auto is het altijd gezellig, echter wel serieus en wordt er op een positieve manier uitgebreid ingegaan op verbeterpunten. Ik ben heel tevreden over HRCrijbewijs, en kijk met plezier terug op mijn rijopleiding.

by Nikki on HRC Rijbewijs

Ik raad ze zeker weten aan. Het is een goede rijschool met fijne instructeur en ik heb altijd met veel plezier gelest. Heel erg bedankt Michael! 😁🏎

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Laat je beoordeling achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Hoe vond je dat de lessen gingen? Hoe vond je de sfeer in de auto? Laat het ons weten. Wij streven er naar om zo veel mogelijk kwaliteit te kunnen leveren.

Je helpt ons erg door je beoordeling achter te laten.

Vrijblijvend een gratis proefles?

Vraag aan