Beoordelingen

Beoordelingen


Laat je beoordeling voor HRC Rijbewijs achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Laat je beoordeling achter!
1
2
3
4
5
Verzend je beoordeling
     
Annuleer je beoordeling
Laat een beoordeling achter!
Average rating:  
 32 reviews
by Daniel on HRC Rijbewijs

Onlangs mijn rijbewijs gehaald via HRC rijbewijs.Michael is een erg fijne instucteur, hij legt alles goed uit en is relax.Aanrader om je rijbewijs te behalen!

by Anne-Marie on HRC Rijbewijs

Michael en Mirjam super bedankt voor alle geduld en mij helpen om door te zetten en niet de moed te laten zakken. Door de spanning en stress duurde het bij mij wat langer, maar nu weet ik ook hoeveel ik er van mag genieten. De hypnose sessie vooraf is ook aan te raden. Tijdens het rijden voelde ik me een stuk relaxter.

by Eva Spoor on HRC Rijbewijs

Vandaag examen gedaan en in 1x geslaagd! Dit heb ik vooral te danken aan de goede begeleiding van Michael. De rijlessen waren altijd super gezellig en erg leerzaam. Zeker een aanrader!

by Kelly on HRC Rijbewijs

Goeie lessen en een rustige en geduldige instructeur !Top rijschool !

by Mano Wolvers on HRC Rijbewijs

gister in 1x geslaagd door de top begeleiding van Micheal. Micheal is een hele vriendelijke man met wie je kan lachen achter het stuur. heb het hier top gehad.een echte aanrader !!!!!

by Mariska on HRC Rijbewijs

Vandaag afgereden en ben geslaagd!!! Super blij!! Goed begeleid door Michael door me angsten en onzekerheden heen!! Super!!!Michael bedankt voor alles!!

by Youri burger on HRC Rijbewijs

Ik vond het lessen met Mirjam super gezellig, leuk en heb echt veel geleerd. Mirjam is een hele aardige vrouw die alles goed uitlegt. Ik vind dit een aanrader voor iedereen die nog niet ze rijbewijs heeft en hem wilt halen!

by Maudy de wilde on HRC Rijbewijs

Vandaag in een keer geslaagd. Super leuke en leerzame lessen bij mirjam gevolgd. In het verleden heb ik bij een andere rijschool gelest, maar het wilde niet lukken. Toen kwam ik bij mirjam wat een wereld van verschil! Super goede en duidelijke uitleg. Ga zo door jullie zijn toppers !!!

by Nick on HRC Rijbewijs

In een keer geslaagd! Ik heb super leuke en leerzame lessen bij Mirjam gehad, bedankt voor alles!

by Eva on HRC Rijbewijs

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb erg leuke en leerzame lessen bij Miriam gehad.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Laat je beoordeling achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Hoe vond je dat de lessen gingen? Hoe vond je de sfeer in de auto? Laat het ons weten. Wij streven er naar om zo veel mogelijk kwaliteit te kunnen leveren.

Je helpt ons erg door je beoordeling achter te laten.

Vrijblijvend een gratis proefles?

Vraag aan