Beoordelingen

Beoordelingen


Laat je beoordeling voor HRC Rijbewijs achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Laat je beoordeling achter!
1
2
3
4
5
Verzend je beoordeling
     
Annuleer je beoordeling
Laat een beoordeling achter!
Average rating:  
 26 reviews
by Youri burger on HRC Rijbewijs

Ik vond het lessen met Mirjam super gezellig, leuk en heb echt veel geleerd. Mirjam is een hele aardige vrouw die alles goed uitlegt. Ik vind dit een aanrader voor iedereen die nog niet ze rijbewijs heeft en hem wilt halen!

by Maudy de wilde on HRC Rijbewijs

Vandaag in een keer geslaagd. Super leuke en leerzame lessen bij mirjam gevolgd. In het verleden heb ik bij een andere rijschool gelest, maar het wilde niet lukken. Toen kwam ik bij mirjam wat een wereld van verschil! Super goede en duidelijke uitleg. Ga zo door jullie zijn toppers !!!

by Nick on HRC Rijbewijs

In een keer geslaagd! Ik heb super leuke en leerzame lessen bij Mirjam gehad, bedankt voor alles!

by Eva on HRC Rijbewijs

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb erg leuke en leerzame lessen bij Miriam gehad.

by Shanina on HRC Rijbewijs

Bedankt voor de leerzame lessen en de goede begeleiding! Heb er veel van geleerd! In 1x geslaagd😊

by Dewi on HRC Rijbewijs

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb leerzame lessen gehad bij Mirjam, ze laat je zelf nadenken over je fouten en lastige situaties. De uitleg is erg duidelijk en ik heb ook veel handige tips gekregen die ik zeker ga gebruiken! Dankjewel!!

by Priscilla on HRC Rijbewijs

Vandaag in één keer m'n rijbewijs gehaald! De lessen bij Michael waren heel leerzaam. Hij liet me m'n fouten maken en zelfstandig nadenken over hoe ik een dergelijke fout in de toekomst kan voorkomen. Ze blijft t beter hangen! Michael is een onwijs goede instructeur!

by Mathijs Zerr on HRC Rijbewijs

Lessen gehad bij Mirjam, goeie uitleg en duidelijke tips.Vandaag in 1 keer geslaagd!

by Mark Roijers on HRC Rijbewijs

Mirjam bedankt!! In 1 keer geslaagd!! Ik heb heel veel gehad aan de goede begeleiding en de voor mij duidelijke uitleg. Ik zou hrc rijbewijs ook graag aanbevelen!

by Shavawn Koese on HRC Rijbewijs

Ik heb gereden bij Mirjam. De lessen heb ik met veel plezier gevolgd en hebben het ook gezellig gehad. Ik heb niet alleen leren rijden voor het examen, maar ik heb ook tips gehad die ik nu kan gebruiken nu ik geslaagd ben! Onwijs bedankt Mirjam!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Laat je beoordeling achter!

Les je inmiddels al een geruime tijd bij HRC Rijbewijs of ben je al geslaagd? Aarzel niet langer en laat snel een beoordeling achter.

Hoe vond je dat de lessen gingen? Hoe vond je de sfeer in de auto? Laat het ons weten. Wij streven er naar om zo veel mogelijk kwaliteit te kunnen leveren.

Je helpt ons erg door je beoordeling achter te laten.

Vrijblijvend een gratis proefles?

Vraag aan